okotudat.hu oko-eletmod.hu

Bemutatkozás

Tisztelt leendõ Partnerünk!


Bemutatom Önnek a cégünket. Mindenek elõtt meg szeretném osztani Önnel miért is látható honlapunkon fejlécén a túzok valamint a természeti környezetünket reprezentáló képsort követõen, cégünk választott jele. A túzok az egyik olyan teremtménye a természetnek hazánkban, amely szerintem sokban magán viseli a környezetünk helyzetének eddigi és reményeink szerinti alakulását. Jelünk bár népmûvészeti motívumként pávát formázhatna, de ez mellet látni kell benne a Túzok sziluettjét. Talán ez így jó, hiszen az EU direktívákat is magyar környezetért kell alkalmazzuk.
Az Ă–KO-FERR HulladĂ©kkezelĂ©st KoordinálĂł KözhasznĂş Nonprofit Korlátolt FelelõssĂ©gĂ» Társaságot alapvetõen azĂ©rt alapĂ­tottuk, hogy az ISD DUNAFERR vállaltcsoport hulladĂ©kgazdálkodásának problĂ©máit megoldjuk. A 43/2000. Tv. a HulladĂ©kgazdálkodásrĂłl biztosĂ­totta az Ă©vtizedes hulladĂ©kkezelĂ©si tapasztalatokkal rendelkezõ Ă©s egymással gazdasági kapcsolatban lĂ©võ, hulladĂ©kkezelĂ©ssel foglakozĂł társaságoknak, hogy az ipari tevĂ©kenysĂ©gĂĽk során keletkezõ illetve a tevĂ©kenysĂ©gĂĽkhöz szĂĽksĂ©ges hulladĂ©kokat a leggazdaságosabb formában a legjobb technikával hasznosĂ­tsák. Ezt a feladatot csak Ăşgy lehet eredmĂ©nyesen, gazdaságosan vĂ©gezni, ha az adott feladattal komplexen foglalkozik egy erre alkalmas szervezet, amely minden hulladĂ©k kezelĂ©sĂ©t felvállalja, fĂĽggetlenĂĽl attĂłl, hogy az törtĂ©netesen Ă©rtĂ©ket kĂ©pvisel e vagy csak költsĂ©gesen oldhatĂł meg a környezetvĂ©delmi elõírásoknak megfelelõ kezelĂ©se.
A Hgt. Ă©s a vĂ©grehajtására megalkotott rendeletek, valamint az 85/2011. Tv. a KörnyezetvĂ©delmi TermĂ©kdĂ­j TörvĂ©ny ismeretĂ©n tĂşl az Ă–KO-FERR Nonprofit Kft. kĂ­ván segĂ­teni a hulladĂ©kkezelĂ©ssel kapcsolatos kötelezettsĂ©geik ellátásában.
 
Bízunk abban, hogy a gazdálkodásunk eredménye lehetõséget ad arra, hogy a környezetvédelmi tudatformálást a társadalom minden rétegénél hatékonyan tudjuk támogatni.
Üdvözlöm Önt abból az alkalomból, hogy honlapunkat megtekintette. Bízom benne hogy akár az ÖKO-FERR Nonprofit Kft-vel avagy nélküle, de cége gazdálkodását a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével fogja irányítani.
 
 

 Dr. Sevcsik MĂłnika
ĂĽgyvezetõ  


Elérhetőség: 3515 Miskolc, Egyetemváros Pf. 3. Tel.: 46/555-070
2006 © ÖKO-FERR Nonprofit Kft.